Hunyadi Mátyás Általános Iskola
2019. Március
HKSzeCsPSzoV
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

Kérjük támogassanak adójuk 1% - ával!

Kedves Szülők! Kedves Támogatóink!

 

Kérjük, hogy SZJA 1%-ának felajánlásával segítsék iskolánk céljainak megvalósítását.

Amennyiben lehetősége van rá, úgy kérjük, hogy győzze meg barátait, ismerőseit, hogy ők is adójuk 1%-ával támogassák iskolánkat.

Tavaly 4 adózóból 3 nem rendelkezett erről az 1%-ról. Ez azt eredményezte, hogy otthagytak az adózók közel 9 milliárd (!) forintot az államnál, mert nem rendelkeztek, hogy a civil társadalmat építsék, hogy az iskolákat ( iskolai alapítványokat ) anyagilag erősítsék.

Az iskolai alapítvány támogatja a rászoruló gyermekeket, a kirándulásokat, koordinálja a művészeti képzést és nem kis részben az alapítvány újította fel iskolánkat.

Az iskolák egyre inkább igénylik - a gyermekek és a minőségi oktatás érdekében- az anyagi támogatást, hogy megfelelhessünk a  velünk szemben támasztott jogos elvárásoknak.

Az előző években, évtizedekben a kedves szülők által felajánlott 1 % - nak  köszönhetően egyre több színvonalas kiállítást, tábort, utazást  tervezhettünk, miközben az arra rászorulókat is támogattuk, a rászorultság vizsgálatát követően.

Az iskolai alapítvány, ill. az iskola színvonalas működési feltételeinek biztosítása elsősorban természetesen állami és önkormányzati feladat, de a szülők általi 1 % - ról sem mondhatunk le, amellyel gyermekeik iskolai körülményein  sokat javíthatnak.

Kérjük, ezért ne feledkezzenek meg az  SZJA 1 % feletti időben történő rendelkezésről, iskolánk alapítványának támogatásáról.

Ezzel a nemes cselekedettel sokat tehet iskolánkért, - gyermeke „második otthonáért”- a támogatásokért, a színvonalas angol és művészeti oktatásért.  

A jövőben csak a Hunyadi Iskoláért Alapítvány működik (alapítványi összevonás miatt), a felajánlott 1% ot az alábbi kedvezményezett adószámra kérjük: 18053120-1-41

 

Kedves Szülők!Előre is köszönjük adójuk 1 % -át!

 

Köszönettel:

Benséné Villányi Gabriella
Hunyadi Iskoláért Alapítvány elnöke