Hunyadi Mátyás Általános Iskola
2024. Május
HKSzeCsPSzoV
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Keresés

"Nem férek bele a táskámba" 7.m osztály kiállítása

 

Az öltözködés nem teljes, ha nincs hozzá egy TÁSKA. Ez egy fontos tartozék. Itt az Aulart Galériában, mintha egy TÁSKA szaküzletbe lépnénk be. A hagyományos táskákon kívül vannak teljesen DIZÁJN TÁSKÁK is.

Fiatal, tehetséges tervezők álmodták ezeket a táska prototípusokat, jó minőségűek, egyedi és merész tervezésűek és újrahasznosított anyagok felhasználásával készültek. Igazán mutatósak!

A készítők a 7.m. osztály tanulói.

És még mi a különlegesség néhány TÁSKÁBAN? Az egyikből, például a  TAVASZ-TÁSKÁBÓL tavasz hangok szólalnak meg, sőt a hangszerek és a kotta is egyedi tervezésű!

 

 

Kedves Vendégeink! Tudjátok mi fér bele egy táskába? Nyári emlékeink, a tavasz hangjai és olyan dolgok, amik minket jelképeznek. A táskánk akár szupererőt is rejthet! Sokszor lapozgatok egy könyvet, a címe: KÖNYVnyERŐ. A könyv főszereplője egy velünk egyidős kisfiú, Libériusz. Libériusznak van egy csodálatos hátizsákja, aminek segítségével bele tud bújni az olvasott könyvek történeteibe, és át tudja élni az abban zajló eseményeket a történetek szereplőivel együtt. Hogy ez mennyire menő! Egy hátizsák segítségével akár szuperhősök is lehetünk. Hiszen ki ne vágyna egy kalandregény főszereplőjének lenni, megmenteni a Földet vagy az emberiséget. Csupa érdekes emlék, amit bárki átélhet, ha olvas.

És így van ez az alkotással is. Mi sokat olvasunk, így bőven van municíó a hátizsákjainkban ahhoz, hogy megalkossuk erre a kiállításra a saját kis táskáinkat is. Minden egyes táska egy külön lélekhez tartozik és őt jelképezi, így mutatja be a mi osztályközösségünket.

Köszönjük csilla néninek az alkotás lehetőségét, a látogatóknak, a jövőbeli táskavásárlóknak jó szórakozást kívánok!

 

Tóth Maya 7.m.

 

Képgaléria