Hunyadi Mátyás Általános Iskola
2024. Május
HKSzeCsPSzoV
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Keresés

Okoskönyv

Kedves Szülők!

 

Egy jó hírrel üdvözöljük Önöket! Bár 2019 őszén találkoztunk utoljára, megoldást találtunk arra, hogyan tehetjük elérhetővé gyermekeik és az Önök számára az Usborne angol nyelvű gyermek- és ifjúsági könyveket.

 

Közeleg a Karácsony és sajnos nem tudtunk előadásokat tartani az iskolában és a könyvekkel sem találkozhattak a gyerekek.

 

A korona vírus miatti biztonsági intézkedések a védelmünk érdekében történtek. Mivel most is hasonló helyzetben vagyunk, mint tavasszal, e tanév őszén sem tarthattuk meg a Free Books for Schools programot az iskolában. Ez a helyzet segített minket abban, hogy kitaláljuk, hogyan támogathatnánk az iskolákat érintésmentesen. Létrehoztunk egy online áruházat, az Okoskönyv weboldalt, ahol az Usborne angol nyelvű könyvek elérhetőek az Önök számára.

 

Még egy jó hír! 1000 Ft kedvezményt nyújtunkÖnnek első 5000 Ft feletti vásárlása után a Hunyadi kuponkód beírásával! Ha feliratkoznak,  hírleveleinkben kedvezményekről, könyvajánlókról, a gyerekek számára szóló angol nyelvű Okoslinkekről, érdekes, izgalmas tényekről, játékos feladatlapokról küldünk anyagot januártól. Érdemes megnézni!:-)

 

www.okoskonyv.hu

 

A Hunyadi kuponnal történő vásárlások teljes összege után az iskola is 5% könyvtámogatásban részesül. Ez azt jelenti, hogy minden Önök által megvásárolt könyv értékének 5%-át az iskola könyvek formájában kapja meg. Az ingyen könyveket az iskola úgy kapja meg, hogy Ön a  Hunyadi kuponkódot használja fel a termékek fizetésénél.

 

Tudta, hogy az Usborne könyvek nagy része Okoskönyv? A könyvekben található QR kód vagy Okoslink segítségével gyermeke az adott könyv témájához szorosan kapcsolódó témában további tudáshoz, szórakozáshoz jut! Ismeretterjesztő videók, letölthető anyagok, játékos oktató oldalak, hanganyagok, kvízek és más érdekes oldalak elérhetőek az Okoslinkek által Mindezt angol nyelven!

 

Weboldalunk még folyamatos fejlesztés alatt van, a termékek feltöltése, besorolása, kategorizálása, leírásának fordítása, Okoslinkek beágyazása egy hosszabb folyamat, ezért kérjük szíves türelmüket a böngészési élmény megteremtéséhez! Természetesen, sok könyv már elérhető az Okoskönyv áruházban és készletünket folyamatosan bővítjük. Az előrendelhető könyvek is hamarosan elérhetőek lesznek.

 

Az Okoskönyv Youtube csatornán folyamatosan bővülő számban termékvideókat, könyvbemutatókat, az otthoni angol nyelvtanítást segítő videókat talál. Nézze meg itt!

 

Tegyük élvezetessé együtt gyermeke angol nyelvtanulását!

 

Örömteli adventi időszakot kívánunk Önöknek!

 

Üdvözlettel:

 

Steierlein Ágnes

és az Okoskönyv csapat