Hunyadi Mátyás Általános Iskola
2024. Július
HKSzeCsPSzoV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Keresés

FitKaland verseny

Kedves Csoda Csapat, Gergely, Roli és Oli!

 

Nagyon köszönjük beadott minőségi pályamunkátokat!

Vállalkozás indítása nagyon jó ötlet volt, talán a legjobban visszatérülő befektetések egyike. Az okos papucs ötlete kreatív, megérintheti az embereket. Ugyanakkor a vállalkozás folyamata rengeteg energiát igényel, amit gondosan végiggondoltatok. Szintén nagy előnye az üzleti tervnek, hogy a pénzre, mint egy beindításhoz szükséges alapkőre gondoltatok, ami elősegíti más tőke, pénzek bevonását (crowd-funding) Ezzel tényleg hatalmas lépést lehet tenni a megvalósulás felé.

A terv folyamán végiggondoltátok az egyes lépéseket, külön öröm volt a marketinges megközelítést látni a reklámkampány, szlogen, névválasztás, dizájn területén, gondosan mérlegeltétek, hogy ki fogja használni a terméket, milyen méretben, színben választható. Izgalmas, hogy különböző emberek különböző igényeire szabható használat tekintetében (talp cserélhetősége). A technológia megfelelő használata tényleg vonzerő lehet a termékre először bizalmatlanul tekintő emberek számára, valamint a színben, funkciókban való sokféleség igazán sok nagyon eltérő igénnyel rendelkező vásárlót megszólíthat (akár idősek, akik egész nap ülnek, vagy háziasszonyok, akik porszívózásra használják).

A dokumentáció igényes, gondosan bemutattátok, számomra is első pillanatra érthető volt a működés. Ezt különösen segítette a poszter magas színvonalú kivitelezése. Termék képe, dizájnja megfogó, a plakát igényes, egységes képet mutat.

A pénzügyi végiggondolása a projektnek nagyon részletes, sok mindenre gondoltatok, gondos számítások nagyon sokat segítenek abban, hogy bemutassák, a termék ténylegesen megvalósítható. Talán az egyetlen, amire lehetett volna gondolni, azok a cég alapításával, bejegyzésével, működésével kapcsolatos költségek, a bevételek utáni adók. Ettől függetlenül jól végiggondolt, arányaiban is hihető. A kockázatokat is végiggondoltátok, ezek megoldására is javaslatot tettetek, ez nagyon fontos minden pénzügyi tervnél!

Külön öröm volt megismerni a csapatmunkátokat az ötletelés folyamatát, valamint a prezentáció is kiemelkedően igényes, jó volt rólatok is látni egy képet. Összességében kreatív, jó ötlet, gondosan végiggondolva, és kivitelezve!

 

Tartalmi pontok:

  Kreativitás, újszerűség:  

13 pont  

  Szakmai tartalomnak megfelelés (megvalósíthatóság, költségek, adatok, bemutatás, kockázatok, stb.):

22 pont  

  Ötletkidolgozás igényessége:

10 pont  

 

Megvalósítás:

  Dokumentáció alapossága, igényessége:  

  13 pont  

  Dokumentáció ötletessége:  

  14 pont 

  Csapatmunka:  

  19 pont  

 

Összesen: 91 pont

 

Fájlok

CsodaCsapat.docx (15 KB)
LetöltésMegnyitás
CsodaCsapat.ppsx (1246 KB)
LetöltésMegnyitás

 

Képgaléria