Hunyadi Mátyás Általános Iskola
2023. Június
HKSzeCsPSzoV
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Keresés

Kérjük támogassanak adójuk 1% - ával!

Kedves Szülők! Kedves Támogatóink!

 

Kérjük, hogy SZJA 1%-ának felajánlásával segítsék iskolánk céljainak megvalósítását.

Amennyiben lehetősége van rá, úgy kérjük, hogy győzze meg barátait, ismerőseit, hogy ők is adójuk 1%-ával támogassák iskolánkat.

Az iskolai alapítvány támogatja a rászoruló gyermekeket , a kirándulásokat, koordinálja a művészeti képzést és nem kis részben az alapítvány újította fel iskolánkat. (színházjegy, erdei iskola hozzájárulás, futás nevezés hozzájárulás, iskolaudvar, IKT eszközök, tábori programok, "Határtalanul" utazás, állatkerti bérlet, külsős előadók, koncertek, szertárfejlesztés, társasjátékok, fejlesztő játékok, jutalomkönyvek, stb...)

Az iskolák egyre inkább igénylik - a gyermekek és a minőségi oktatás érdekében- az anyagi támogatást, hogy megfelelhessünk a  velünk szemben támasztott jogos elvárásoknak.

Az előző években, évtizedekben a kedves szülők által felajánlott 1 % - nak  köszönhetően egyre több színvonalas kiállítást, tábort, utazást  tervezhettünk, miközben az arra rászorulókat is támogattuk, a rászorultság vizsgálatát követően.

Az iskolai alapítvány, ill. az iskola színvonalas működési feltételeinek biztosítása elsősorban természetesen állami és önkormányzati feladat, de a szülők általi 1 % - ról sem mondhatunk le, amellyel gyermekeik iskolai körülményein  sokat javíthatnak.

Kérjük, ezért ne feledkezzenek meg az  SZJA 1 % feletti időben történő rendelkezésről, iskolánk alapítványának támogatásáról.

Ezzel a nemes cselekedettel sokat tehet iskolánkért, - gyermeke „második otthonáért”- a támogatásokért, a színvonalas angol és művészeti oktatásért.  

A felajánlott 1% ot az alábbi kedvezményezett adószámra kérjük: 18053120-1-41 - Hunyadi Iskoláért Alapítvány

 

Kedves Szülők!Előre is köszönjük adójuk 1 % -át!

 

Köszönettel:

Benséné Villányi Gabriella
Hunyadi Iskoláért Alapítvány elnöke