Hunyadi Mátyás Általános Iskola
2024. Május
HKSzeCsPSzoV
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Keresés

Sportpálya avatás

 

A mai nap eseményét a 4.a osztályosok nyitották meg egy igen mozgalmas bemutatóval.

 

Utána az igazgató néni mondott köszöntőt:

 

A szeptemberi tanévnyitón kértem tőletek egy kis türelmet, kértem, hogy bírjátok ki, hogy egy ideig nem lehet focizni, de ha elkészül az új pálya, nagy örömötök lesz.  Büszke vagyok rátok, hogy fegyelmezetten és óriási türelemmel vártátok végig az előző 2 hónapot. És íme, kész az új pálya, kész és több újdonságot is láthattok. Vannak új focikapuk, van még újabb pár kosárlabda palánk. Egyszerre 3 csoport is játszhat ezen a pályán. Bízom benne, hogy mindig barátsággal megbeszélitek a pálya beosztását.

Lesznek még további újítások is, még több ülőrész lesz, ahol tudtok egymással kicsit pusmogni vagy épp kiabálva szurkolni az osztálytársaknak a sportversenyeken.

Közösségi összefogás révén jöhetett létre ez a felújítás, hisz a XIII. kerületi önkormányzat, a hunyadis szülők és ti, hunyadis diákok is beadtatok abba a nagy pénztárcába, amiből ezt ki lehetett fizetni. 

Valamennyi kicsi és nagy hunyadis nevében köszönöm a majd 40 millió Ft-ot, melyet a 13. kerületi önkormányzat iskolaudvar pályázatával nyertünk, köszönöm a szülők több mint 700 ezer Ft-ot árusítását a sütivásáron, az iskolai alapítványunkból is felajánlottunk egy nagyobb összeget, és a Hunyadi mozaik napon a vendégek előadásai után összeállított élményírások alapján ismét elsők lettünk a Felelős iskola pályázaton, ami szintén pénzjutalommal járt.

 

Az új kültéri sportlétesítmény mindannyiotoké, így persze mindenkinek vigyáznia kell rá!

Legyetek továbbra is sportosak, használjátok az új pályát!”

 

Ezután  Holopné Schramek Kornélia alpolgármeter Asszony is köszöntőt mondott. A diákok által kihúzott szalag átvágásával jelképesen átadták a felnőttek a csodaszép sportpályát. Az osztályokból 5-5 gyerekcsapatból álló 110 fős hunyadisok hangulatos  dobverős  produkciót mutattak be.

A szeptember végi sportfesztivál  csapat győzteseit és a Spar futás leggyorsabb futóit díjazták a testnevelő tanárok. Külön nagy tapssal köszöntöttük Hegede Balázst, aki ma délután veszi át a
„Jó tanuló, jó sportoló” díjat.

Jó volt ez a mai nap, különösen a 4. óra. Most már biztos, hogy használhatjuk az új sportpályánkat.

 

Csodaszép lett!

 

 

Képgaléria